Siidrimõisa Lihaköök pakub Tartus oma maitsvat suitsuliha
07.03.2024
Tartu lihasõpradel on põhjust rõõmustada, sest juba homme saab nautida meistrite käe all valminud Siidrimõisa Lihaköögi ahjusooja suitsuliha.
Reedel (08.03.), alates kella 10st hommikul kuni kella kaheni, ootab Siidrimõisa Lihaköök kõiki huvilisi Kaubamaja Taluturul ning päeva teises pooles, alates kella 15st, Lõunakeskuse Taluturul.
Need, kes reedel kohale tulla ei saa, ei pea muretsema. Laupäeval (09.03.) on Siidrimõisa Lihaköögi meeskond tagasi Lõunakeskuse Taluturul, alustades juba kell 10 hommikul!
Siidrimõisa Lihaköögi suitsuliha on tuntud oma erilise maitse ja kvaliteedi poolest, mis saavutatakse järgides rangelt kvaliteedistandardeid:
- Kasutatakse ainult värsket Eesti sealiha.
- Liha küpsetatakse aeglaselt 12-16 tundi, et saavutada parim maitse ja tekstuur.
- Maitsestamisel kasutatakse vaid meresoola ja naturaalset lepasuitsu, välditakse nitrite, fosfaatide ja teiste säilitusainete kasutamist.
- Lihasse ei süstita vett ega muid aineid.
- Enne suitsetamist liha ei keedeta, tagamaks autentse suitsumaitse.
Edaspidi on Siidrimõisa Lihaköögi ahjusoe suitsuliha saadaval igal reedel ja laupäeval Lõunakeskuse ja Kaubamaja Taluturul ning reedeti saabub hea kraam ka Pärnu Keskuse Taluturule!
Tule ja avasta, mis teeb Siidrimõisa Lihaköögi suitsuliha nii eriliseks. See on hea võimalus toetada kohalikke meistreid ja nautida tõelist Eesti maitset.