Taluturu pagarid küpsetavad igapäevaselt maitsvaid saiakesi, küpsiseid ja palju muud põnevat. Meie vastlakuklid on üle linna tuntud ja armastatud.
Samuti valmivad hõrgutavad koogid ja tordid igapäevaselt kohapeal nautimiseks või kaasa ostmiseks.
Võtame vastu ka eritellimusi.
Tellimusi saab esitada e-maili teel: [email protected] või helistades Pärnu Keskuse Taluturu poodi: 58171504
Palume arvestada piisava ajavaruga, sest tellimustega tegeleme T-L.
Tellimustooted saab kätte Pärnu Keskuse Taluturult.
Tellimuse eest tuleb tasuda ettemaksuga.
Kaunistused võivad veidi erineda pildil olevast. Kui on mõni kindel soov, siis anna meile teada.
Taluturg kasutab oma kondiitri- ja pagaritoodetes võimalikult palju ehtsat ja kodumaist toorainet meie omadelt tootjatelt, keda teame ja tunneme.
“Ja sõnu polegi vaja! Sest seal, kus on koos passion ja vaarikas, leidub terve hulk ära võlutud magusaarmastajaid. See magus-hapu kombo on võitnud südameid nii Prantsuse kookide nädalal, hullutanud rahvast vastlakuklites kui ka pannud edvistama ekleeride esitlemisel. Seega ei olnud kordagi kõhklust, et imeline kooslus ka meie uues tordiseerias endale aukoha leiab, sest kreemine passionivõie ja pehme vaarikaželee vaniljebiskviidi kihtide vahel viib keele alla.” – Merily, Taluturu kondiiter
Koostis: passionipüree, vaarikapüree, vahukoor, toorjuust, taluvõi, muna, tume šokolaad, mandlijahu, nisujahu, suhkur, vaniljesuhkur, maisitärklis, küpsetuspulber, pektiin, želatiin, marjad.
“Nii teistmoodi! Värske! Ilusad värvid! Need olid esimesed kommentaarid, mis selle tordi esitlemisel proovijatelt sain. See maitsekooslus osutus meie Pärnu Kohvikute Nädala köögiviljakookide eris kõige populaarsemaks. Mõtlesin selleks eriseeriaks igasugu imeasju välja, näiteks tomativaht ja paprikavõie, aga kuigi mulle endale veidrad ideed meeldivad, siis ei arvanud ma, et tol ajal rahvas sellega veel kaasa läheb. Panin need ideed tagasi sahtlisse ja otsustasin jääda veidi leebema, kuid samas ikkagi kiiksuga variandi juurde.” – Merily, Taluturu kondiiter
Koostis: värske spinat, basiilik, vaarikad, vahukoor, toorjuust, piim, või, muna, nisujahu, mandlijahu, kartulitärklis, küpsetuspulber, suhkur, vaniljesuhkur, maasikad, tüümian.
“Olete ju kuulnud küll lugusid tortidest, mis on mingi untsumineku ja äpraduste saatel hoopis tõsiseks hitiks kujunenud? Selle tordiga on sama värk – kõik läks plaanitust valesti, aga lõpptulemus toimis imeliselt! Õhuline apelsinivaht ja hapukas astelpaju pesitsesid ka meie Hälluviini ämbliku Meelise sisus. See tegelintski võlus kõiki nii oma välimuse kui ka sisemusega, seega polnud absoluutselt kahtlustki, et selline südametemurdja ka meie tellimustortides koha sisse võtab.” – Merily, Taluturu kondiiter
Koostis: astelpajupüree, apelsinimahl, porgand, vahukoor, hapukoor, toorjuust, tume šokolaad, nisujahu, muna, kartulitärklis, küpsetuspulber, suhkur, vaniljesuhkur, pektiin, želatiin, maasikas, vaarikas, füüsal, tüümian.
“Patt on peeti mitte presenteerida. Maitselt nõnda õrn peet vajab endale kaaslaseks üht tummist tükki. Sellepärast on ka imeilusate roosakate kihtide vahele ennast pressinud veidike mõrkjas ja endast saladust peitev šokolaadibisvkiit. Saladusi tavaliselt välja ei räägita, aga meie lihtsalt peame selle avalikustama – biskviit on täiesti jahuvaba!” – Merily, Taluturu kondiiter
Koostis: peedimahl, vahukoor, hapukoor, toorjuust, või, kakao, kookoshelbed, muna, suhkur, vaniljesuhkur, sidrunhape, želatiin, vaarikad, mustikad.
“Edeva mango-vaarika tordi läbilõige on täpselt nii värviline nagu terve kondiitrimaailm kokku. Võõrapärase vilja ja kodumaise marja kooslus võlus inimesi meie Prantsuse kookide nädalal, kui peale passionit sai auväärse teise koha just mango ja vaarika kombo. Sellepärast ei ole me nõus neid kaaslasi lahutama, vaid panime natuke hoopis hullu ja lisasime nii mangovahule kui ka vaarikavahule pehme želee ning katsime veel läikiva vaarikaglasuuriga.” – Merily, Taluturu kondiiter
Koostis: mangopüree, vaarikapüree, vahukoor, toorjuust, valge šokolaad, sidrunimahl, nisujahu, muna, maisitärklis, suhkur, vaniljesuhkur, pektiin, želatiin, vaarikad.
“Üldiselt astuvad tordisööjad üles kahes leeris: kes armastab magusat ja kelle jaoks peab alati mingi hapukas detail pahviks lööma. Kumbas tiimis oled Sina? Kui valid hapuka nüansi, siis see tort on Sulle õige valik – laim annab spinatibiskviitide vahel mõnusa hapu noodi, kuid marjaželee ja sefiirkreem lisavad tasakaalu, mis ei luba Sul nägu päris krimpsu tõmmata.” – Merily, Taluturu kondiiter
Koostis: värske spinat, laimi mahl ja koor, vaarikad, vahukoor, toorjuust, muna, nisujahu, kartulitärklis, küpsetuspulber, suhkur, želatiin, sidrunhape, maasikad, mustikad.
“Porganditordist tavaliselt eeldatakse mahlasust ja kergust. Pole üldse kahtlust, et kui köögiviljad tortidesse kombineerida, sinna vahustada kokku üks õhuline ja hapukas kodujuustuvaht, siis selle ka saab. Aga et see kõik liialt igav poleks, siis astelpaju lisab sellele kombole rohkelt särtsu ning pähkel annab mõnusa krõmpsu tekstuuri.” – Merily, Taluturu kondiiter
Koostis: kodujuust, vahukoor, hapukoor, porgand, apelsin, sidrunimahl, maapähkel, astelpajumoos, muna, nisujahu, küpsetuspulber, suhkur, vaniljesuhkur, füüsal, granaatõun, tüümian.
“Mis on esimene mari, mis Sul suvega meenub? Loomulikult punapõskne magus maasikas! Mis on esimene maitse, mis Sul suvega seostub? Pole vist kahtlust, et värskus… Basiilik maitsetaimena on üsna alahinnatud. Ta on surutud tugevatesse raamidesse tomati ja juustuga. On aeg muutusteks! Kombineerisime midagi hoopis põnevamat ning proovisime järele, kuidas mõnus maasikas ja särtsakas basiilik samblikuroheliste spnatibiskviidi kihtide vahel omavahel sobituvad.” – Merily, Taluturu kondiiter
Koostis: värske spinat, basiilik, maasikapüree, sidrunimahl, vahukoor, toorjuust, valge šokolaad, või, muna, nisujahu, mandlijahu, suhkur, vaniljesuhkur, želatiin, maasikad.
Hind: 25.-/ kg
Kaal: Alates 1,5 kg
Ettetellimise aeg: min. 2 päeva
Hind: 28.- /kg
Kaal: Alates 1,5 kg
Ettetellimise aeg: min. 2 päeva
Hind: 23.- /kg
Kaal: Alates 1,5 kg
Ettetellimise aeg: min. 2 päeva
Hind: 23.- /kg
Kaal: Alates 1,5 kg
Ettetellimise aeg: min. 2 päeva