Alates 75€ TASUTA TARNE!

Sulge otsing
Otsi tooteid

Tooted

Ostukorv

Maitseelamused Taluturult: Kinkekarbid ja kondiitritooted erilisteks hetkedeks

17.05.2024

Kuigi kevad tundub pea olematu, on suvi tegelikult juba varsti kohal. Ees ootavad koolilõpetamised ja mõnusad grillipeod täis rõõmu ja naeru.

Taluturult leiad kõik vajaliku nende hetkede tähistamiseks – alates värsketest kohalikest hõrgutistest ja maitsvatest jookidest kuni hoolikalt kokku pandud kingitusteni. Peolauale annavad veelgi sära meie kohapeal valmistatud suussulavad tordid ja koogid.



Kodumaised kingitused Taluturult



Taluturult leiad suurima valiku eestimaist toidukaupa, sekka ka kohalikku looduskosmeetikat ja käsitööd. Meie kinkekarbid aitavad Sul tuua Eesti maitseid otse Sinu koju. Iga kingitus on kokku pandud suure armastuse ja hoolega, et kingisaaja tunneks end tõeliselt erilisena.


Mõned näited meie e-poe kingivalikust:


ARMAS KINGITUS – 28.50€

Mon Lauree Süda 40g: Väike südamekujuline šokolaad, käsitsi valmistatud, pakkudes suussulavat maitseelamust.
Roosiku Mustsõstrapallid 100g: Tervislikud ja maitsvad, valmistatud kohalikest mustsõstardest.
Marjamaa talu Mustikamahl 300ml: Külmpressitud, säilitades kõik mustika kasulikud omadused.
Sepamäe talu Astelpajuribad 40g: Ideaalne C-vitamiini allikas, mis annab energiat kogu päevaks.
Roosiku Metspähklikreem 225g: Kreemine ja rikkalik, sobib suurepäraselt hommikupudru peale või magustoitude lisandiks.


KINKEKARP EMADEPÄEVAKS (sobib ka teisteks tähtpäevadeks) – 39.90€

Mon Lauree Pekaanipähkli Batoon 35g: Rikkalik ja toitev, valmistatud parimatest pekaanipähklitest.
Villagu talu Astelpajumarmelaad 210g: Kodumaine ja käsitsi valmistatud, pakkudes naturaalset ja puhast maitset.
Hiiemari Ebaküdoonia Sukaad 150g: Haruldane ja eksootiline, lisab igale magustoidule põnevust.
Metsikult Maitsev Ingveri-Mee Jook 500ml: Soojendav ja tervislik valik igaks aastaajaks.


VÄIKE TORE KINGITUS – 19.50€

Juust 250-300g Andre Juustufarmist
Särtsakas Sibulamoos või Meemeistrite juustumoos või Tamme ürditalu Päikesemoos või Villagu talu Astelpajumarmelaad – võta ühendust ja lepime kokku.
Mahe Röstitud Metsapähkel Šokolaadis 100g Roosikult: Magus ja tervislik snäkk.

Vastavalt Sinu soovile vahetame tooteid välja või paneme kokku hoopis unikaalse kingipaki just Sinule!

Küsimuste korral võta julgesti otse ühendust meie abivalmite tegevjuhtidega, kes hea meelega Sulle tooteid tutvustavad ja parima lahenduse leiavad:

TARTUS MERLE
merle@taluturg.ee
55665131

TALLINNAS MARGE
marge@taluturg.ee
53428342

PÄRNUS LAGLE
lagle@taluturg.ee
5130253



Lõunakeskuse Taluturu hõrgutised



Lõunakeskuse Taluturu kondiitrid valmistavad igapäevaselt värskeid torte ja kooke, mis on nii maitseküllased kui ka kaunid, lisades pidulikkust igale koosviibimisele või tähtpäevale.


Siin on mõned näited meie maitsemeistrite loodud hõrgutistest, mis on võitnud klientide südamed:


BANOFEE
See armastatud klassika ühendab endas banaani magusa pehmuse ja toffee sügava rikkalikkuse, mis on kihiti asetatud krõbedale küpsisepõhjale. Banoffee on tuntud oma harmoonilise magus-soolase maitse poolest, mis teeb sellest igal peolaual tõelise hiti.


KAHE ŠOKOLAADI KOOK
Suurepärane valik šokolaadisõpradele! See kook ühendab endas sügava tumeda ja maheda heleda šokolaadi, pakkudes maitseelamust, mis rahuldab iga magusaisu. Koogi pehme, kreemjas tekstuur muudab iga ampsu puhtaks naudinguks.


LAIMIKOOK
Värskendava laimiga rikastatud kook on täiuslik suvine maiuspala. Koogi kohev, kerge tekstuur ja tsitruseline maitse pakuvad meeldivat vaheldust traditsioonilistele, raskematele dessertidele.

Neid ja muid kooke, torte saad tellida meie veebipoest või tutvuda nende tellimisinfoga Lõunakeskuse ja Kaubamaja Taluturu poodides kohapeal.



Pärnu Keskuse Taluturu meistriteosed



Pärnu Keskuse Taluturg pakub rikkalikku kondiitri- ja pagaritoodete valikut, kuhu kuuluvad nii koogid, tordid, küpsised kui ka saiakesed.


Siin on mõned näited meie klientide lemmikutest:


KLASSIKALINE BESEERULL
Beseerull, tuntud oma kerge ja õhulise tekstuuri poolest, on võitnud paljude südamed. Pärnu Keskuse Taluturu valmistatud versioon on gluteenivaba, mis sobib ka neile, kes ei saa tarbida gluteeni. Kreemi ja värskete marjade kombinatsioon muudab iga suutäie meeldivaks naudinguks.


MANHATTANI TOORJUUSTUKOOK
Manhattani toorjuustukook on rikkalik ja kreemjas, tuntud oma sügava maitse poolest. See mõnusalt kreemine ja suussuslav kook on suurepärane valik peolauale, lisades elegantsi erilistele sündmustele.


SINGI-JUUSTU KRINGEL
Singi-juustu kringel pakub vaheldusrikast alternatiivi magusatele kookidele. Täidetud kvaliteetse singi ja rikkaliku juustuga, on see suurepärane lisand nii ametlikele kui ka vabamatele koosviibimistele.

Pärnu Keskuse Taluturu tellimustoodetega saad tutvuda ja tellimust esitada meie kodulehel või poes kohapeal.



Väike-Järve Taluturu dessertide valik



Väike-Järve Taluturu pisike tiim teeb oma tööd suure hoole ja pühendumusega. Nende köögis valmivad samuti nii soolased kui ka magusad hõrgutised, olgugi, et valik on väiksem.

Siin on mõned näited, mida nende tellimustoodete hulgast leida võid:


ASTELPAJURULL
Astelpajurull ühendab endas eestimaise astelpaju hapuka maitse ja pehme biskviidipõhja. Astelpaju, mis sisaldab rikkalikult C-vitamiini ning antioksüdante, on hea valik terviseteadlikumale maiasmokale. See kook sobib hästi igale peolauale, tuues endaga kaasa hilissuve maitset ja värskust.


BRITTA KOOK
Väike-Järve Taluturu Britta kook on kodumaiste vaarikate ja koheva vahukoorega õhuline beseedessert. Marjade hapukus koos vahukoore magususega loob suviseks pärastlõunaks mõnusa maitseelamuse.


NAPOLEONI KOOK
Napoleoni koogis vahelduvad krõbedad lehttaignakihid siidise kreemiga, luues mõnusa kontrasti. Vanilje annab koogile õrna magususe, mis ei muutu liiga pealetükkivaks. See kook sobib suurepäraselt nii pere peolauale kui ka peenemaks maiuspalaks erilistel hetkedel.

Tule tutvu koogivalikuga meie kodulehel või küsi rohkem infot poes kohapeal.



KKK: Korduma kippuvad küsimused



Kuidas ma saan tellida kinkekarbi või koogi?
Kinkekarpe ja kooke saad tellida otse meie e-poest või helistades/kirjutades vastavasse Taluturu esindusse. Kõik kontaktandmed leiad meie veebilehelt.


Kas ma saan kinkekarbi sisu ise valida?
Jah, soovi korral vahetame tooteid välja või paneme Sulle kokku vastavalt Sinu soovidele ja eelarvele täiesti unikaalse kingipaki. Anna julgelt meile oma eelistustest teada!


Millised on ettetellimise tähtajad?
Kookide ettetellimise tähtajad varieeruvad sõltuvalt koogi tüübist ja esindusest, kuid üldiselt on vajalik teha tellimus vähemalt kaks kuni kolm tööpäeva enne soovitud kättesaamise aega. Täpsem info on saadaval iga koogi kirjelduses meie veebilehel.


Kuidas toimub kinkekarbi või koogi kättesaamine?
Tellitud kinkekarpe saadame pakiautomaati üle Eesti, samuti võib nendele järele tulla kokkulepitud Taluturu poodi. Kondiitri- ja pagaritooted saab kätte vastavast poest.


Kas Taluturg pakub ka gluteenivabu või vegan tooteid?
Jah, meie tootevalikus on ka gluteenivabad ja vegan võimalused. Täpsemat infot leiad toodete kirjeldustest meie veebilehelt või küsides nõu meie klienditeenindajatelt.



Miks eelistada Taluturgu?



Taluturult leiad suurima valiku kodumaist toidukaupa juba 13 aastat! Meie valikus on tuhandeid tooteid mitmesajalt kohalikult ettevõtjalt ning põnevat kaupa tuleb pudevalt juurde!

Kohvikutes pakume kohvi ja tee kõrvale igapäevaselt ka lõunat, samuti jõuavad letti koogid, tordid, traditsiooniline juuretisega leib ja palju muud maitsvat.

Tehes oma ostud Taluturul, toetad Eesti väiketootjaid ja käsitöölisi.

Külasta meid Tartus, Pärnus, Tallinnas või telli mugavalt tooted koju läbi meie e-poe, Bolt Foodi ja Wolti.

Kohtumiseni Taluturul!