Kosmosepoisid X Taluturg
27.04.2022
Käimas on sari “Taluturg kokkab”, mille teekonda alustasime koos Kosmosepoiste ja auhinnatud umbrohupesto valmistajatega, Evari Tšetšin ja Marek Sild.
Nimelt käisid mehed Pärnu Keskuse Taluturul, et sealsetest toorainetest kolm maitsvat rooga valmistada.
Esimeseks valmisid tacod. Tänane roog on Pähkla forellist õhulised kotletid ja kartuli-pastinaagipüree. Siia juurde suitsukala ja marineeritud kurgi remulad, ürdi ”korall” ning tatra-popcorn.
Kõlab isuäratavalt, eks?
Selle maitsva roa kõrvale soovitavad Evari ja Marek Mamm&Frukt tikriveini alustuseks ning Jaanihanso Cassis vahuveini lõpetuseks.
Neid, ja teisigi põnevaid jooke, leiad samuti Taluturu lettidelt.
Reedeks on valmimas üks hõrk magustoit! Ära maga seda maha!
Fotod: Lauri Laan
Tähelepanu, tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.