Tootjad

Estonian Malt OÜ
logoRäpina mnt. 15, Võru
Telefon: 782 1364
E-mail: info@estmalt.ee
Veebileht: www.estmalt.ee
Teraviljatooted Teraviljatooted

Leivameistri hea sõber

Põhjuseks, kuidas paljud leivad saavad omale kena värvuse ning ainuomase maitse on sageli sinna lisatav linnasejahu. Estonian Malt on staažikas ja suurte kogemustega ettevõte, kes kasutab oma linnasejahude tootmisel ainult kodumaist kõrgekvaliteedilist toiduteravilja. Nende toodetes ei kasutata säilitus- ega lisaaineid.

Estonian Malt seisab hea selle eest, et kvaliteetne leivalinnase tootmine väärtustab rukkileiva tarbimiskultuuri ja selle tervistavat mõju inimesele.

Punane ja valge rukkilinnas. Tumedama leiva tegemisel kasutatakse punast, fermenteeritud, rukkilinnast. Valget rukkilinnast, mis on fermenteerimata, kasutatakse heledamate küpsetiste valmistamiseks.