Tootjad

Kliki kaardil piirkonnale, et näha meie koostööpartnereid!

harjumaa laanevirumaa idavirumaa 4 jogevamaa tartumaa polvamaa vorumaa jarvamaa 10 viljandimaa parnumaa raplamaa saaremaa hiiumaa

Retseptid

pilt
MOORITUD LIHAVEISERULL SIBULATE JA ÕUNTEGA
Määri lihaviilud sinepiga, aseta liha keskele eelnevalt valmistatudsibula-porgandi-õuna täidis. Keera liha rulli ja kinnita hambatikuga.Pruunista liharullid võis ja samal ajal maitsesta soola ja pipraga.Aseta pruunistatud liharullid korraliku malmis
Loe edasi
pilt
EUROOPAPÄRANE PAJAROOG AHJUS
Võta liha külmkapist välja vähemalt tund enne pruunistamist. Kuumutavõi ahjupotis keskmisel kuumusel. Kui või juba kergelt suitseb,pruunista liha potis. See võtab umbes 10 minutit. Võta liha potist jalase jahtuda. Samal ajal tükelda köögiviljad. Kuu
Loe edasi
pilt
Liharullid peterselliporganditega
Harvad on need novembrikuu päevad, kui päikest kohtab. Olgu siis päike meis endis, kasvõi värviliste porgandite ja astelpaju kaudu. Liharullid kuuluvad vana hea köögiklassika hulka, mida täiendab sel korral just astelpajusinep.
Loe edasi
pilt
VEISESABADEGA PAJAROOG
Veisesabad kuulusid vahepeal äraunustatud toiduainete sekka, mis mitte ainult ära unustatud, vaid isegi ära põlatud. Kes aga seda üdist magusat liha on maitsnud, ei suuda enne lõpetada, kui kõik sabalülid on ilusasti paljaks lutsitud. Pajaroa võlu seisneb
Loe edasi
pilt
*Osso buco* speltakrubottog
Pikalt haudunud veisekoodilõik koos kergelt magusa speltakrubottoga on tõeliselt mõnus nädalavahetuseroog. Pistad aga ettevalmistatud koodilõigud ahju, unustad nad sinna mõneks tunniks ning pärast keedad lisandiks tummise speltapudru
Loe edasi
12