Tootjad

Kliki kaardil piirkonnale, et näha meie koostööpartnereid!

harjumaa laanevirumaa idavirumaa 4 jogevamaa tartumaa polvamaa vorumaa jarvamaa 10 viljandimaa parnumaa raplamaa saaremaa hiiumaa

Retseptid

pilt
VUTIMUNABISKVIIT MUSTIKATEGA
Biskviit peaks seisma vähemalt kolm tundi, kuni marjad on sulanud. Selline rullbiskviit meenutab jäätist. Serveerida koos rullbiskviidilõik koos metsmaasika toormoosi ja sidrunmelissioksaga.
Loe edasi
pilt
SIBULAPIRUKAS
Taina jaoks haki külm rasvaine kuivainete hulka, kuni saad ühtlase puru. Lisa jääkülm vesi ja mätsi ühtlaseks tainapalliks. Mugavam on seda kõike teha köögikombaini abiga. Rulli tainas õhukeseks ja kata sellega 24-25 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhi
Loe edasi
pilt
KARAMELLISED AHJUÕUNAD
Keldrist ja poeriiulilt leiab veel ilusaid kollase-punasekirjuid kodumaiseid ubinaid. Jõuluajal on teadagi kiire, mistõttu piisab vaid mõnest minutist ettevalmistustest, kui võibki pannitäie õunu ahju lükata. Vaikselt sulav suhkur hakkab tasapisi karam
Loe edasi
pilt
PORGANDI-KAALIKAVORM
Prae hakitud sibul õlis või rasvas kuldseks, lisa tükeldatud suitsusink ja prae kõik koos krõbedaks. Riivi porgandid ja kaalikas jämeda riiviga ning pane vähese veega keema. Kui köögiviljad on poolpehmed, tõsta pott tulelt.
Loe edasi
pilt
PÜHADESAI
Sega kardemon sooja piimaga ja jäta mõneks minutiks tõmbama. Safraniniidid lisa aga kuuma piima hulka ja jäta samuti seisma. Lahusta pärm soojas kardemonipiimas, sega 3 dl jahuga ja jäta pooleks tunniks sooja kohta seisma, kuni pealispinnal on märgata ker
Loe edasi